A Hópárduc talpra áll

Másfél éven keresztül követtük végig Erőss Zsolt rehabilitációját a kórházi ágyától a himalájai csúcsokig. Ott voltunk a gyógytornákon, az ortopéd műhelyben, ahol a műlábakat tökéletesítette, és egy himalájai expedícióra is elkísértük őt. Blogunk egy A-tól Z-ig lexikonként működik, melyben szeretnénk azokat a fogalmakat összegyűjteni, melyek magyarázatra szorulnak a hegymászás világában nem ismerős embereknek, illetve néhány rehabilitáció során felmerült kifejezést is meghatározunk.

Friss topikok

  • Turul Török: Az előzőktől függetlenül szeretném támogatni a "Hópárduc alapítványt. Nincs bankszámlám, tehát kp-... (2019.04.08. 15:21) G, mint Gerda

Gy, mint gyászmunka

2011.09.30. 11:07 hideinit

Az amputált betegek a műtét után gyászfolyamaton esnek át, melyben “elsiratják” elvesztett testrészüket, feldolgozzák veszteségüket. A műtét után nemcsak fizikailag kell felépülniük, hanem lelkileg is. A felépülés ideje azonban egyénektől függ. Orvosai szerint Zsoltnál a gyászmunka szinte láthatatlanul gyors volt.

Szólj hozzá!

Címkék: erőss zsolt hópárduc gyászmunka a hópárduc talpra áll

A bejegyzés trackback címe:

https://ahoparductalpraall.blog.hu/api/trackback/id/tr873267255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása