A Hópárduc talpra áll

Másfél éven keresztül követtük végig Erőss Zsolt rehabilitációját a kórházi ágyától a himalájai csúcsokig. Ott voltunk a gyógytornákon, az ortopéd műhelyben, ahol a műlábakat tökéletesítette, és egy himalájai expedícióra is elkísértük őt. Blogunk egy A-tól Z-ig lexikonként működik, melyben szeretnénk azokat a fogalmakat összegyűjteni, melyek magyarázatra szorulnak a hegymászás világában nem ismerős embereknek, illetve néhány rehabilitáció során felmerült kifejezést is meghatározunk.

Friss topikok

  • Turul Török: Az előzőktől függetlenül szeretném támogatni a "Hópárduc alapítványt. Nincs bankszámlám, tehát kp-... (2019.04.08. 15:21) G, mint Gerda

T, mint társadalombiztosítás

2011.11.07. 19:43 hideinit

Mai blogbejegyzésünk rendhagyó, mivel Zsolt írta még szeptember végén, egy olyan törvénnyel kapcsolatban, mely ellen saját eszközeivel harcolni szeretne. 

“Baleset esetén valljuk be, hogy valójában extrém módon akartunk öngyilkosok lenni”-élcelődik Zsolt az aktív életet a passzívval szemben hátrányosan megkülönböztető egészségbiztosítási törvény kiskapui kapcsán. 

Zsolt alapos felkészülés után írta cikkét, olvassátok figyelmesen!

Erőss Zsolt az extrémtörvényről. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ahoparductalpraall.blog.hu/api/trackback/id/tr53361773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása