A Hópárduc talpra áll

Másfél éven keresztül követtük végig Erőss Zsolt rehabilitációját a kórházi ágyától a himalájai csúcsokig. Ott voltunk a gyógytornákon, az ortopéd műhelyben, ahol a műlábakat tökéletesítette, és egy himalájai expedícióra is elkísértük őt. Blogunk egy A-tól Z-ig lexikonként működik, melyben szeretnénk azokat a fogalmakat összegyűjteni, melyek magyarázatra szorulnak a hegymászás világában nem ismerős embereknek, illetve néhány rehabilitáció során felmerült kifejezést is meghatározunk.

Friss topikok

  • Turul Török: Az előzőktől függetlenül szeretném támogatni a "Hópárduc alapítványt. Nincs bankszámlám, tehát kp-... (2019.04.08. 15:21) G, mint Gerda

Sz, mint szponzor

2011.11.04. 20:02 hideinit

A filmkészítéshez hit kell és elszántság. Mint az élet legtöbb dolgához, mellyel az ember alkotni szeretne és adni valamit környezetének, közösségének, társadalmának. Jó, ha vannak társak ezen a hosszútávú úton, akik nemcsak  anyagilag  de  erkölcsileg is támogatnak egy pénzügyileg lehetetlennek tűnő vállalkozásban. 

Lajos és Zsolt az expedíció költségvetését készítik Katmanduban


Persze könnyű úgy a munka, ha olyan embert követhetünk vele, aki minden akadályt leküzd, ami korlátozza őt. Zsolt a legjobb húzóerőt jelentette a stáb számára, akiből folyamatosan energiát meríthettünk. Mert részünkről is nagy kitartásra és állóképességre volt szükség az első forgatási naptól kezdve a bemutatóig. 
Aztán jöttek a társak, a szponzorok, akik szintén hittek Zsoltban, és abban is, amit mi csinálunk.  Fontosnak látták, hogy a film elkészüljön, hogy Zsolt felépülése és ereje necsak a szavak, de a mozgókép erejével is eljuthasson az emberekhez. Kutvölgyi Pál, a BROKERNET és a CIG PANNÓNIA alapító társtulajdonosa blogger42.com oldalán így méltatta a két teljesítményt. 
Az alkotó stáb köszönettel tartozik a szponzoroknak, nemcsak a támogatásért, de a szakmánkba fektetett bizalomért is, melyek nélkül nem lehetett volna végigmenni ezen a rögös úton. 

 

BROKERNET
A BROKERNET Csoport elkötelezett mecénása a hazai sportéletnek. A cégcsoport megalakulása óta a tulajdonosok egységes álláspontot képviselnek abban, hogy a kiemelkedő teljesítményeket támogatniuk szükséges.
A BROKERNET Csoport a Magyar Paralimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatása mellett alapítója és főtámogatója a Magyar Paralimpia Életút programnak is. 

Zsolt arcát és tarkóját az expedíción Brokernetes sapkája védi az erőss naptól

A cégcsoport üzleti stratégiája, hogy szakterületén a legkiválóbb legyen, így partnereinek is azokat választja, akik a saját területükön kimagasló sikereket értek el, vagy maradandó értéket alkottak. Ezért büszkék arra, hogy a BROKERNET Sport Team égisze alatt olyan kiemelkedő sportolókat támogathatnak, mint Bódis Kálmán autóversenyző, Litkey Farkas vitorlázó, Sors Tamás paralimpikon úszó, Veres Zoltán műrepülő pilóta, és már több mint 5 éves együttműködéssel Erőss Zsolt hegymászó.
Ezek a sportolók évről évre képesek a megújulásra, a lehetetlennek tűnő teljesítmények újbóli elérésére és fokozására. Csupa olyan Ember, akik példát mutathatnak és motivációt adhatnak gyermekeinknek, hogy próbálják ki magukat a sport valamelyik nekik tetsző területén. Legyenek élsportolók, olimpiai bajnokok, vagy egyszerűen egészséges fiatalok, akik élvezik a tömegsportból kivenni a részüket.
Erőss Zsolthoz több mint egy évtizedes barátság fűzi a cégcsoportot, egy emberként aggódtunk és szurkoltunk felépüléséért, egy emberként csodáljuk fantasztikus akaraterejét és teljesítményét, egy emberként szurkolunk neki és az alkotóknak a film sikereihez!

 

ORTOPROFIL
Az ORTOPROFIL Kft. 1992-ben alakult Magyarországon magántőke segítségével. Napjainkra az ország egyik legnagyobb és továbbra is töretlenül fejlődő gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cégévé nőtte ki magát. 
A cég országos lefedettséggel rendelkezik a 24 kiszolgáló egységgel és az ezekhez kapcsolódó hatékony gyártási struktúrával. 

Kollmann András rendező Zsolt új hegyilábát tanulmányozza a katmandui szálláson

A cég a gyártott és forgalmazott termékek tekintetében folyamatosan a technika fejlődésének megfelelő termékeket tartja palettáján. Termékeik között megtalálhatóak az egyszerű segédeszközök és a legmodernebb high-tech eszközök is.  Magyarországon az első i-Limb Hand elnevezésű bionikus kezet is ők készítették el egy kémikusnő számára. Az ORTOPROFIL azonban főleg esztétikai szempontból fontos szilikon protéziseket is készít, kéz- és lábujj ,valamint fül, orr hiányának pótlására is. 
Az ORTOPROFIL fontosnak tartja a betegekkel való személyes kapcsolatot, hiszen a beszélgetések és találkozások során kialakult bizalomteljes légkörben tudja a cég a legmegfelelőbben felmérni a páciensek igényeit, és számukra a legjobb eszközöket elkészíteni. A legfontosabb, hogy a beteg jól érezze magát a számára elkészített protézis segítségével. 
A több éves kitartó munka eredményeképpen a cég nevet szerzett magának a gyógyászati segédeszközök magyarországi piacán. 

 

CIG PANNÓNIA
2007-ben alakult meg a CIG Közép-európai Biztosító Zrt., ami 2010. szeptember 1-től CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt-ként tevékenykedik a magyar piacon. Indulásakor kizárólag multinacionális cégek voltak jelen a magyar piacon, az alapítók ezért is látták szükségességét egy hazai alapítású, magyar vezetésű biztosító társaság elindításának. 
Ilyen kezdeményezés nem először történik Magyarországon. A biztosító méltó utódja kíván lenni az 1857-ben alapított Első Magyar Általános Biztosító Társaságnak, melynek alapítója Lévay Henrik volt. Akkor is és most is hiányzott a biztosítási piacról a hazai jelentős és hiteles személyiségek által támogatott, az ő magántőkéjükön alapuló, magyar vezetők által irányított, hazai piacra koncentráló biztosító társaság.
A CIG PANNÓNIA  hitelességével, hatékony kommunikációjával és magas szintű társadalmi felelősségvállalással értékesíti termékeit a hazai és közép-kelet-európai biztosítási piacon. Rugalmas, a hazai igényekre szabott ajánlataival segíti  a családok gyarapodását és biztonságát. 
A CIG PANNÓNIA célja, hogy Közép-Kelet-Európa biztosítási piacának meghatározó szereplőjeként, nagymértékben hozzá tudjon  járulni az öngondoskodás és a hozzátartozókról történő gondoskodás elterjedéséhez.  

A forgatáshoz a kamerát a CANON biztosította, a CHO-OYU expedícióhoz a stáb felszerelését a THE NORTH FACE  adta. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szponzor brokernet erőss zsolt a hópárduc talpra áll

A bejegyzés trackback címe:

https://ahoparductalpraall.blog.hu/api/trackback/id/tr93354298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása